Kokkopartio

Perutettu 1978

Lippukunnan toiminta-alue käsittää Oulunsuun suuralueen, Knuutilankankaan sekä Maikkulan.
Lippukunnalla on koloja Kastellin kirkolla sekä Lämsänjärven kaupunkileirikeskusessa. Tällä hetkellä enemmällä käytöllä on Kastellin kirkon kolo, Töllintie 38, 90230 Oulussa.

Toimintamme 

Syksyllä meillä pyörii kaksi laumaa ja yksi vartio. Sudenpennut eli 7-9 vuotiaat kokoontuvat laumassa, johon kuuluu noin lasta. Vartio meillä koostuu seikkailijoista, jotka ovat iältään 10-12 vuotiaita. 

Toimintavuoteen kuuluu kokoukset oman ryhmän kanssa, Loppulassa käyminen sekä leirit. Loppulassa pyritään käymään jokaisen ryhmän kanssa vähintään kaksi kertaa vuoden aikana, joko yön yli tai päiväseltään.

Viime vuoden aikana olemme järjestäneet leirejä yhteydessä muiden lippukuntien kanssa ja pyrimme jatkamaan yhteistyötä tänäkin vuonna. Suunnitteilla on myös Kokkopartion oman perinteisen Taikayön järjestäminen tammi/helmikuun aikana.

Kannustamme ryhmiä osallistumaan myös piirin järjestämille leireille ja partiotaitokilpailuihin. 
Loppula

Lippukunnan mökki sijaitsee Sanginjoella noin 30 min matkan päässä kololtamme. Loppulan käyttöä on alettu viime vuosina lisäämään. Mökki on pieni ja erähenkinen, jossa ei ole juoksevaa vettä tai sähköä. Mökkiin laitettiin muutama vuosi sitten uudet nukkumapaikat. Kaminalla sisällä pysyy lämpimänä ja talvella se lämmittää mukavasti mökissä olevia.

Loppulassa vieraillaan tänä syksynä jokaisen ryhmän kanssa ja halukkailla on mahdollisuus myös yöpyä mökillä.